Συχνές Ερωτήσεις

Τι κάνει το Αγγελικό Ρέικι μοναδικό είδος θεραπείας;

 

To Αγγελικό Ρέικι είναι μία θεραπεία μοναδική στο είδος της καθώς δεν είναι μόνο Αγγελική ή Ενεργειακή θεραπεία, αλλά ο συνδιασμός και των δύο παραπάνω! Στην Αγγελική θεραπεία η παρουσία και μόνο τού Αγγέλου είναι ικανή να ευθυγραμίσει το ενεργειακό μας σώμα με το τέλειο αγγελικό αρχέτυπο! Στη θεραπεία Ρέικι,η ενέργεια που έρχεται απ' ευθείας από την Πηγή, θρέφει το ενεργειακό μας σώμα και ενεργοποιεί τη φυσική του ικανότητα αυτοίασης. Στο Αγγελικό Ρέικι έχουμε τα οφέλη και από τους 2 τύπους θεραπείας! 

Επίσης, οι αλλαγές που γίνονται στο ενεργειακό μας σώμα κατά τη διάρκεια τής εκπαίδευσης, αλλάζουν βαθιά την κυτταρική μας δομή, σε επίπεδο DNA. Μέσα από τους συντονισμούς, η ενέργειά μας ανεβαίνει σε συχνότητα και εκτοπίζει τις χαμηλές σε ενέργεια σκεπτομορφές, ενώ μετουσιώνει τη συσσωρευμένη αρνητική συναισθηματική ενέργεια σε θετική. Ο στόχος είναι η συνολική μας ενέργεια να πάλλεται σε μία υψηλότερη δόνηση ώστε να ελκύει πιο εύκολα τους Αγγέλους. Με λίγα λόγια, γινόμαστε οι ίδιοι σιγά σιγά Άγγελοι!

 

Τι είναι οι Άγγελοι και πως μπορούν να θεραπεύσουν;

Οι Άγγελοι είναι τα αρχικά πρότυπα τής δημιουργίας όλου τού Κόσμου. Είναι τα Αρχέτυπα ή αλλιώς οι κοσμικοί Νόμοι βάση των οποίων δημιουργούνται και συντηρούνται όλα όσα υπάρχουν στο Σύμπαν. Κάθε Αρχέτυπο αντιπροσωπεύει και μία Θεϊκή ποιότητα και όλες οι ποιότητες  πηγάζουν από την Αγάπη και τη Σοφία τού Δημιουργού. Είναι οι υπεύθυνοι τής κοσμικής εξέλιξης και της εφαρμογής τού θείου σχεδίου. Μέσα  σε αυτό  περιλαμβάνεται η θεραπεία και η καθοπδήγηση τής ανθρωπότητας να θυμηθεί τον αληθινό εαυτό της και να "δημιουργήσει τον Παράδεισο στη Γη". Οι Άγγελοι είναι επίσης οι αγγελιοφόροι των μηνυμάτων μεταξύ τού Θεού και των δημιουργημάτων του (όπως εμείς). Επειδή είναι ότι πιο κοντινό στο Δημιουργό, η δόνησή τους είναι η υψηλότερη που υπάρχει και η ενέργειά τους εξαιρετικά οφέλιμη για τον άνθρωπο. 

Οι Άγγελοι δεν έχουν ελεύθερη βούληση, η βούλησή τους είναι η ίδια η βούληση του Θεϊκού για δημιουργία, ισορροπία και εξέλιξη. Γι' αυτό και το όνομά τους σημαίνει "Αγγελιοφόρος". Δεν μπορούν να προξενήσουν κακό ή να βλάψουν γιατί πολύ απλά, δεν είναι αυτή η φύση τους! Η φύση τους είναι να διατηρούν την ισορροπία, να καθοδηγούν και να θεραπεύουν, αυτό δηλαδή που κάνει η Αγάπη..

 

Όλα τα προβλήματα καθώς και οι ασθένειες, οφείλονται σε κάποιo μπλοκάρισμα στο συναισθηματικό, νοητικό ή πνευματικό φορέα. Ευθυγραμίζοντας λοιπόν τον εαυτό μας με το αντίστοιχο Αγγελικό Αρχέτυπο, τον επαναφέρουμε στην αρχική του τέλεια κατάσταση, αποκαθιστώντας έτσι την αρμονία και την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Σε τι διαφέρει το Αγγελικό από το παραδοσιακό (Usui) Ρέικι;

Oι διαφορές βρίσκονται κυρίως στην ποιότητα της ενέργειας και στη θεραπευτική επίδραση.

Στο Αγγελικό Ρέικι η ενέργεια βρίσκεται στην υψηλότερη δυνατή δόνηση και επιφέρει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ύπαρξης, ξεκινώντας από το ψυχικό-πνευματικό. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε προβλήματα και ασθένειες που έχουν να κάνουν με βαθύτερες αιτίες όπως π.χ νοητικές, συναισθηματικές και ψυχο-σωματικές. Επειδή επιδρά σε επίπεδο ψυχής και όχι απλά στο τρίπτυχο σώμα-συναίσθημα-νους, η αλλαγή προέρχεται από τα βαθύτερα στρώματα της ύπαρξης και έπειτα μεταδίδεται στους υπόλοιπους φορείς μας. Οι αλλαγές στο φυσικό σώμα, όταν έρχονται, είναι μόνιμες γιατί έχει φύγει η γεννεσιουργός αιτία (όπου αυτό είναι βεβαίως δυνατό) και η υγεία πια αφορά το σύνολο της ανθρώπινης υπόστασης.

Το παραδοσιακό Usui Reiki παραμένει πάντα ένα υπέροχο εργαλείο βοήθειας και θεραπείας, απλά εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς και ανάγκες.

Καμία θεραπευτική τέχνη ή επιστήμη δεν μπορεί να αυτοανακηρυχθεί ως η "καλύτερη" ή "πανάκεια". Όλες έχουν δοθεί στην ανθρωπότητα μέσα από την απέραντη Αγάπη του Δημιουργού για να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες και να βοηθήσουν τον κάθε έναν από εμάς στο σημείο που βρίσκεται.

Υπάρχουν επίσης κάποιες βασικές διαφορές όσον αφορά την εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στον τομέα τής εκπαίδευσης ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Φοβάμαι, κι αν οι Άγγελοι μου κάνουν κακό;

Oι Άγγελοι είναι το ίδιο το Θεϊκό σε κίνηση. Ο Θεός είναι to απόλυτo Καλό, η αληθινή Αγάπη και οι Άγγελοι είναι η έκφρασή του. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι Άγγελοι να τιμωρήσουν, ξεγελάσουν ή να βλάψουν κάποιον άνθρωπο γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτή η φύση τους! Αυτά είναι ανθρώπινες "εφευρέσεις" που οφείλονται στην άγνοια και την υπεροψία τού ανθρώπινου "εγώ", ενός "εγώ¨που έχει απομακρυνθεί από τη Θεϊκή Πηγή και πιστεύει ότι είναι παντροδύναμο και παντογνώστης. Αυτές ακριβώς τις διαστρεβλώσεις της ανθρώπινης υπόστασης έρχονται να αλλάξουν οι Άγγελοι, σεβόμενοι πάντα την ελεύθερη βούλησή μας (θα αλλάξουν μόνο ό,τι εμείς επιτρέψουμε να αλλάξουν), γιατί η Ελεύθερη Βούληση είναι το θεμέλιο του Νόμου τής Αγάπης!

Προϊόντα: 1 - 4 από 4