ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Οι θεραπευτικές συνεδρίες είναι ατομικές και διαρκούν περίπου μία ώρα. Περιλαμβάνουν, εκτός των άλλων, απαλό άγγιγμα στο (ντυμένο) σώμα τού δέκτη ή λίγα εκατοστά επάνω από αυτό, στο αιθερικό του πεδίο.

Η θεραπεία μπορεί να αφορά στο πρόβλημα που απασχολεί το άτομο σε αυτή τη ζωή αλλά μπορεί να γίνει και για όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις που είχε επάνω στη γη.
Αυτό που αισθάνεται συνήθως ο δέκτης κατά τη διάρκειά της, είναι η βαθιά χαλάρωση και ηρεμία! 
 
Η θεραπεία συνεχίζεται για περίπου 3 εβδομάδες, χωρίς να χρειάζεται άλλη συνεδρία για το ίδιο θέμα σε αυτό το διάστημα. Για άλλα θέματα ασφαλώς, μπορούμε να κάνουμε όσο συχνά θέλουμε. Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών εβδομάδων, ο οργανισμός συνεχίζει να απορροφά ενέργεια και οι Άγγελοι εργάζονται με το δέκτη, καθιστώντας την μεταξύ τους επικοινωνία πιο καθαρή και άμεση.
 
Το Αγγελικό Ρέικι είναι ιδιαίτερα οφέλιμο - πέρα από τους ενήλικες - και για τα παιδιά, τα οποία δείχνουν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα, καθώς δεν έχουν νοητικές αντιστάσεις απέναντι στη θεραπεία. Χαλαρώνουν εύκολα και οι αλλαγές είναι πολύ πιο γρήγορες. 


Οι θεραπευτικές συνεδρίες μπορούν να γίνουν και από απόσταση, καθώς η ενέργεια μεταδίδεται κβαντικά και δεν γνωρίζει περιορισμούς χώρου. Είναι απαραίτητο όμως, σε αυτή την περίπτωση, να προηγηθεί τηλεφωνική ή διαδυκτιακή συνομιλία μέσω Skype.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείστε μια θεραπευτική συνεδρία, επικοινωνήστε μαζί μας.

 


 

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

"Αγγελικό Ρέικι: Μία εμπειρία μοναδική, μία εμπειρία που σε ταξιδεύει, σε χαλαρώνει σε αφυπνίζει ....λαμβάνεις αγάπη, προσοχή, καθοδήγηση. Μετά το τέλος τής συνεδρίας ένιωσα χαρά, αγαλλίαση και μια ξαφνική σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά...."     Ανθή Τ.

 

"Η συνεδρία Αγγελικού Ρέκι είναι "απαλή" και προσφέρει πράγματι ανακούφιση στο πρόβλημα για το οποίο την έλαβες. Εκτός από το σώμα, αισθάνεσαι ανάλαφρο και το πνεύμα σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να σου φαίνεται εφικτή η επικοινωνία με άλλους κόσμους..."   Βασιλική Τ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και στις επόμενες εβδομάδες, αισθάνθηκα απελευθερωμένη από τις ανησυχίες μου και άρχισα να βλέπω τη ζωή και τα προβλήματά της με άλλα μάτια. Είναι μια εμπειρία που συνιστώ σε όλους καθώς και σε εκείνους που είναι σκεπτικιστές σαν εμένα, για να μάθουν να δίνουν το σωστό βάρος στη ζωή και να μην ασφυκτιούν από τα προβλήματα που παρουσιάζονται."   Fiorella L.