ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

"Είσαι ένας άγγελος στη Γη, ένας πραγματικός Άγγελος ενσαρκωμένος στο κορμί ενός ανθρώπου. Να θυμάσαι πάντα ποιος είσαι και να συνεχίσεις να σκορπάς Φως και Αγάπη στο πέρασμά σου."  Αρχ. Γαβριήλ

Αν νοιώθετε κι εσείς το κάλεσμα να γίνετε συνεργάτης τού Αγγελικού Βασιλείου τού Φωτός και κανάλι θεραπείας για τους ανθρώπους αλλά και για όλον τον πλανήτη, τότε μπορείτε να εκπαιδευθείτε και να γίνετε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας λειτουργός τού Αγγελικού Ρέικι. Η ψυχική ικανοποίηση και η χαρά που θα νιώσετε ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία! 

Η εκπαίδευση είναι βιωματική, πραγματοποιείται σε αυτοτελή εργαστήρια και δεν είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη γνώση ή εμπειρία.

Ο σκοπός των σεμιναρίων δεν είναι απλά να σας διδάξουν τεχνικές θεραπείας αλλά να θεραπεύσουν πρώτα εσάς ώστε να μπορείτε να βοηθάτε πραγματικά τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους!  Αυτό είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των μυητικών συστημάτων: Πρώτα καθαρίζετε εσείς από τα δικά σας βάρη και έπειτα μπορείτε να λειτουργήσετε ως καθαρό κανάλι για την Ενέργεια! Με αυτό τον τρόπο δεν θα προβάλλετε στους άλλους τις σκιές σας αλλά αντιθέτως θα φωτίζετε εσείς τις δικές τους! 

Παρόλο που στο Αγγελικό Ρέικι τους συντονισμούς τους κάνουν οι ίδιοι οι Άγγελοι, ο δάσκαλος παίζει και αυτός σημαντικό ρόλο. Εκτός από το να συντονίζει την διαδικασία, αγκαλιάζει με τη συνειδητότητά του τους μαθητές και προβάλλει επάνω τους την αγάπη του και την υποστήριξή του. Αυτό εντυπώνεται επάνω στο ενεργειακό σώμα των συμμετεχόντων, "ανυψώνοντάς" τους συνειδησιακά, ενδυναμώνοντάς τους και οδηγώντας τους βαθύτερα στην αυτογνωσία και το Φως. 

Oι συντονισμοί γίνονται από τους ίδιους τους Αγγέλους και τα σύμβολα του Ρέικι αφομοιώνονται στο ενεργειακό σώμα των συμμετεχόντων, κάνοντας κάθε θεραπεία τέλεια στη σύλληψη και τη μεταβίβασή της. Ο σκοπός όλων των εργαστηρίων είναι - πέρα από τους καθαρισμούς και τους συντονισμούς - να έρθετε όλο και πιο κοντά στην αγγελική δόνηση, στην ουσία να γίνετε οι ίδιοι άγγελοι!

Με την παρακολούθηση κάθε εργαστηρίου θα διευρύνετε όχι μόνο τις γνώσεις σας σχετικά με τη θεραπεία αλλά και τη συνειδητότητά σας. Θα αντιλαμβάνεστε πράγματα και καταστάσεις που πέρναγαν απαρατήρητα στο παρελθόν ή ίσως φαίνονταν άλυτα, και τώρα "κουμπώνουν" τέλεια στην πραγματικότητά σας. Θα δέχεστε μία συνεχή ροή πληροφοριών και έμπνευσης που θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που ίσως αλλάξουν τη ζωή σας!

 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε:

 

  • Εναλλακτικούς και Ενεργειακούς θεραπευτές.

  • Επαγγελματίες θεραπευτές οποιασδήποτε συμβατικής ή μη, ειδικότητας.

  • Φοιτητές/Σπουδαστές επαγγελμάτων υγείας και ανθρωπιστικής κατεύθυνσης.

  • Όσους θέλουν να βοηθήσουν συγγενείς ή φίλους με προβλήματα υγείας.

  • Όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να μάθουν να τον θεραπεύουν.

  • Όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο πνευματικό τους μονοπάτι. 

 

Στους συμμετέχοντες δίδονται τα επίσημα  εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις συμμετοχής τού Διεθνούς Οργανισμού Αγγελικού Ρέικι.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

"Η εμπειρία μου από την εκπαίδευση τού Αγγελικού Ρέικι ήταν τέλεια. Χαρά, Αγάπη, Γαλήνη γέμισε την καρδιά και κάθε κύτταρο μου. Από τότε ξέρω πως ποτέ πια δεν είμαι μόνη. Αυτά τα υπέροχα, θεϊκα όντα, οι Άγγελοι βρίσκονται πάντα κοντά μου. Ευχαριστώ το Θεό Στέργιο που σε συνάντησα."     Γωγώ Π.

Το Αγγελικό Ρέικι με βοήθησε να συνδεθώ βαθύτερα με την Ύπαρξη, να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, να γνωρίσω την αγγελική πλευρά μου!!! Στην μύηση ένιωθα πως ο Θεός και οι Άγγελοι με αγαπάνε, θέλουν να είμαι ευτυχισμένος και έχουν ένα σχέδιο για το οποίο γεννήθηκα!!! Μέρα με τη μέρα, μέσω της καθοδήγησης, κάνω τα βήματα προς την υλοποίηση της Θείας Αγάπης σε έναν κόσμο που την έχει μεγάλη ανάγκη!!! "      Ανδρέας Γ.